nuffnang

Monday, November 10, 2014

Program Intensif Perniagaan Internet Dan Strategi Media Sosial

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

Tadi dok godek-godek dalam FB sekali terjumpa info program intensif dari Irfan Khairi. Kenal tak Irfan Khairi? Dulu dia pernah jadi jutawan Malaysia termuda di London. Kalau tak silap. kalau silap.....Irfan Khairi tolong betulkan yeeee... Gedix sangat, macam nak bagi penampo kan??

Dia ni memang salah satu contoh terbaik untuk berjaya dalam perniagaan. Sebab tu aku follow FB dia. Mana-mana info yang aku mampu praktikkan, aku praktikkan tapi rasanya setakat entri ni di taip aku tak pernah lagi praktikkan segala info yang dia share =P larikkkkkk....

Sesiapa yang berminat nak belajar perniagaan online boleh la KLIK SINI . Program ni tujuan dia untuk mengutamakan kepada orang yang berkerja dan suri rumah yang nak menjana pendapatan dari perniaagaan online. Tempoh kursus juga telah di pendekkan daripada 9 bulan kepada 4 bulan.

Nak cerita panjang pun tak ada guna. Senang cite, masuk je lah website tu. Dari pada pengenalan sampai ke yuran dia bagi tau. Tak rugi menimba ilmu untuk berjayakan. Cuma mampu dengan tak mampu je la =(

Ape yang penting, selamat mencuba!!!! Bubye 

1 comment:

nor asmani said...

salam ziarah... tima kasih utk info. jom masuk blog sya.. sudi2 lah tgglkn jejak di guestbook sya... sya ada jual shawl. murah2 jer.

http: //arishaain.mywapblog.com

anda mungkin meminati: