nuffnang

Friday, June 27, 2014

masih wujud lagi blog inih!!!

Assalamualaikum w.b.t

Rindu nak menaip entri. Namun apakan daya. Bermacam ujian yang harus ditempuhi. Terutama ujian kemalasan T_T  (bukan memang dari dulu malas ke?????) Tab kesayangan pula tak mampu nak upload gambo banyak banyak..Dah edit gambo baekkk punya, sekali tak boleh upload. Sakit dada ini.. nak marah kat tab, bukannye tab ni paham. Jadi, aku redha =(

Membaca entry orang je la keje aku. Nak blogwalking pon segan. Entri pun suam suam ayo milo, ade hati nak pelawa orang datang melawat blog aku yang dah macam gua batu cave nih. Entri kalau tak ade gambo mane best. Aku pon muak tengok blog sendiri kalau xde gambo =P

Lepas ni nampaknye aku kena merajinkan diri untuk menaip. Ade sesape nak belikan aku laptop baru =P 

In shaa allah, lepas ni kena tingkat usaha dalam memartabatkan blog sendiri. Di kesempatan ni, aku nak mengucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak kepada semua umat islam di seluruh dunia. Semoga ramadhan kali ini memberi lebih makna dan barakah kepada kita semua. In shaa allah.

p/s: aku ade jual cheeskut online.jemput lawat instagram aku ye =)


No comments:

anda mungkin meminati: