nuffnang

Monday, October 28, 2013

fefeeling romantik menaip entri di dalam hujan..

Assalamualaikum w.b.t.

Betul ke tidak susunan ayat aku tu..'menaip entri dalam hujan' kalau aku menaip dalam hujan, basahlah kan. Aku menaip kat dalam kedai makan ketika hujan. Yang ni baru betol kot. Dah macam cikgu subjek bahasa melayu.. 

Aku balik kampung minggu ni ketemu sama keluarga terchenta. Kalau balik kampung memang tak sah kalau tak ajak kakak2 aku keluar menghabiskan duit gaji masing2. Memandangkan adik lelaki ku demam kuskus, (aku tau die pura2 demam je tuh) kakak aku yang kedua menjadi pemandu pelancong tak bertauliah aku =P

Mula2 pergi giant, beli barang aku, lepas tu pergi avon, beli barang aku jugak, lepas tu pergi makan tapi aku tak makan sebab perut aku kenyang lagi melantak mee goreng yang mak aku masak pagi tadi. Mak aku hangin je dengan aku sebab aku yang ajak pergi makan, tapi aku tak makan. Hehhehehehehe.. Ayat geram mak aku berbunyi begini "siap balik nanti, aku cabai2 kan" hahahhahahaahhaa..garangkan mak aku. Mak aku tak garang sebenarnye. Aku buat muka seposen terus mak aku gelak.

Apelah motip entri aku ni ye???nak cite aktiviti aku kat kampung je sebenarnye. Sekian terima kasih.


P/S:entri ini telah ditaip pada ahad lalu. Tapi aku baru update hari ni. Niat di hati nak letak gambo hujan, malangnye tab aku ni tak mampu menampung kapasiti gambo yang semakin banyak. Maka dengan itu kena lah beli memori kad yang lebih besau..sekian terima kasih..


4 comments:

msredcheesecake said...

penah ke kena cabai? hhee

Aty_Fared said...

Hujan2..saya takde mud nak update blog..lemau jer rasa..mengantuk...huhuhu

Aty_Fared said...

Hujan2..saya takde mud nak update blog..lemau jer rasa..mengantuk...huhuhu

MamaHarriz said...

menaip dlm hujan pun boleh hehee

anda mungkin meminati: