nuffnang

Monday, September 16, 2013

SIMPAN DUIT PUN DAPAT HADIAH....UNTUNG LAAA...

Assalamualaikum w.b.t

Ni aku tak mau cita panjang. Nak tanya sapa yang suka hadiah free???? Tak pa, tak payah jawab, aku taw semua suka, sapa tak suka hadiah free ye tak.

Ni, nak habaq kat ampa, Affin bank ada buat promosi, sapa yang simpan duit RM500 kat depa, atau pun letak Fix Deposit minimum 2k kat depa, depa bagi hadiah. IT gadget. Aku tak pasti gadget apa dorang nak bagi. Tak kisah la kan, janji free. Dah la kita simpan duit, pastu orang bagi hadiah pulak. Untung sangat aihhhhh..

Nak tau klik sini

Toksah tunggu lama, sebab promosi dia ni tinggal tiga bulan je lagi..Rugi sapa yang tak merebut peluang keemasan ni..Selamat menyimpan duit...

Chiiiiaawww....

No comments:

anda mungkin meminati: