nuffnang

Monday, September 9, 2013

Burger Pakai Pampers

Assalamualaikum w.b.t.

Bermacam entri pelik aku nak taip hari ni. Ni semua gara gara keterjakunan aku yang sukar dibendung. Jadi korang kenalah pasrah =)

Sesungguhnya ini bukanlah lawak jenaka yang sengaja aku reka, memang benar terdapat burger yang memakai pampers. Aku pun telah di beritahu oleh dak amir. Nak tengok?????????
tadaaaaaaaaaaaaaaaaa......



Inilah burger pakai pampers



First time aku tengok burger ni memang aku bantai gelak. Keterjakunan aku memang terserlah. Benda benda pelik cenggini memang suke buat aku jadi jakun.

Aku rasa korang pernah tengok burger ni kat Carls Jr. Hari tu si dak amir tu la yang mengajak kite orang makan kat situ. Yang dalam gamba ni burger amir. Bapak besau..Bagi aku besau la. Aku dengan fatin makan burger ayam sebab tak mampu nak melantak lagi. Harga satu set dalam dua puluh lebih. Ada banyak pilihan lagi. Tapi aku tak sempat nak usha lelebih sebab belakang kite orang ade orang lain tengah beratur


Sesape yang nak makan burger yang pakai pampers sila la pergi ke Carls Jr. Sekian assalamualaikum.

2 comments:

tenku butang said...

waaa.. nampak sedappp.. beso lak tu..mesti kenyang seminggu ni.. hehehehe

tenku butang said...

singgah lagi disini.. tunggu entri terbaru awk.. =)

anda mungkin meminati: