nuffnang

Friday, August 23, 2013

Wifi pon okehhhhhhhh...

Assalamualaikum,

Hoh, tajuk di atas tu? Memang aku la tu yang telah menaip entri dengan menggunakan wifi dari tutti frutti sebelah.  Memandangkan aku yang masih belum mampu untuk ada internet sendiri. Hahahaha.

Insyaallah hari ahad ni aku akan menggunakan internet sendiri. So, bile2 mase aku boleh online. Dengan keadaan meja yang masih bersepah, aku masih lagi duduk tersenget atas kerusi sambil menaip, diiringi dengan bunyi mesin gerudi lantai. Opis aku nak diubah suai. 
La mi dorang dok pulun pecahkan lantai nak ganti mar mar baru.

Orang lain semua dah kenyang makan malam, aku nak lagi lepak kat ofis semata2 nak gun wifi free. Terpaksaaaa.... 

Aku pun bukan nak sangat duduk kat sini lama2, tadi memang la berkobar2 nak siapkan kerja, bila dah dapat menaip, segala perasaan berkobar tu ilang. Hahahahaha. Dasar pemalas!

Terima kasih la kt kawan2 yang suggest aku gune talian internet yang bersesuaian tu ye =)

La ni memang aku nak balik rumah, sebab esok kena masuk ofis. =(
Assalamualaikum.....

2 comments:

NUR FATIN said...

terima kasih daun keladi bila lagi nak belanja saya nih????? :P

Cik Kay Jue said...

ok la tu janji dpt berinternet..

anda mungkin meminati: