nuffnang

Friday, February 10, 2012

BLOG SENGAL..HEADER SENDIRI HILANG PON BOLEH TAK PERASAN....

Assalmualaikum w.b.t

Over tak, aku bold aku punye ayat neh??? Opkos over...ko memang sentiasa over.
Entri mengarut aku petang ni seperti yang tertera kat  title di atas.  Tak tau la sape punye blog yang sengal sangat tu. Rasenye konfem korang tau sape tuan punye blog yang sengal tu.....

Terpaksa mengaku diri sendiri sengal sebab aku sendiri yang telah menghilangkan header aku tanpa aku sedar...Baru ku sadarrrrrrrrr..........(ingat tak lagu ni??) Semalam punya kes la ni. Terlebih excited join segmen, haaaaa..amekaw..sekali tekan punye tekan, bila view blog header dah ilang. Bukan setakat header je, habis semua dashboard button, follow button pun lebuh. Dah la aku tak save header yang aku buat. Tak tau la kat mana aku campak header yang aku design sendiri tu.

Inilah masalahnye kalau buta HTML....Pulak tu entah hantu mane la yang hantar kat aku mailware (betol ke aku eja neh?) Kalau aku proceed, bermakna aku membenarkan virus beranak pinak kat PC aku. Nak mampus????? Dah la guna harta syarikat, lagi nak buat onar. Jadinye aku decide tak payah la tengok blog aku yang serba serbi tak kena. Aku mintak tolong cik Fatin untuk melihat apa yang telah berlaku terhadap blog aku sebab aku tak cukup masa untuk memberi rawatan kepadanya.

So hari ni, aku dah boleh bukak blog...Dah tak de syaitonnn yang mengawalnye seperti semalam. Tapi tak sempat nak buat header sebab photoshop aku ni buat hal..Jadi, ku biarkan dulu blog tidak berheader. Konfem menyampah lah korang tengok.

Tu je aku nak cite, terlebih rajin aku taip entri hari ni sebab bos belom balik dari overses. Lepas ni korang tengok la aku menyepi balik ye. Hehehehe..Kerja Time sudah habis..Jom balikkk..Babai...=D

4 comments:

aReLaN said...

uish...awalnya balik keje.hahaha...sama la saya pon buta HTML ni.aiyaa

teha said...

xcited sngt die join segmen.. btw , aku pon bukan pandai sngt bab HTML nie.. hehe

IntaNBerliaN said...

alahaiii siannya oligo yer.. nak kene buat header br la ni :-)

QasehnyaRania said...

Sabo j la dgn ko oligo...semangat join segmen sampai header ghaib pon ko tak sedor.....hehëhe...

anda mungkin meminati: