nuffnang

Saturday, September 3, 2011

PERHATIAN!!!!!!NAK BAGITAHU KORANG NIH...PEMENANG GA AKU BELI KE TAK???

Assalammualaikum...
Di sini saya ingin memberitahu satu berita PENTING especially pada blogger-blogger yang masuk contest n jadi PEMENANG GA AKU BELI KE TAK??...hadiah yang dijanjikan untuk para pemenang terpaksa di postpone kan sebab penulis blog ini iaitu OLIGO telah terlibat dalam KEMALANGAN JALAN RAYA mase malam raye...so die da amanahkan saya untuk inform u all semua tentang hadiah tersebut tak dpt dipos sekarang...keadaan nye teruk ckit sebab kne langgar lari..jadi tak dapat nak klua mane2..keadaan die skrg mayb stabil ckit...same-same la kite doakan agar OLIGO cepat sembuh...AMIN...HARAP MAKLUM...


P/S : harap-harap Kak Lia (OLIGO) cepat sembuh...huhu..Dari ADMIN..


6 comments:

Zul Fattah said...

lol.. oligo...
patut r, aku tunggu ko kat blog aku, ko tak datang?

Amin ya Robb.. semoga oligo cepat sembuh.. amin.. ya robb..
Allahuakhbar..

nini said...

semoga cepat sembuh....=D

"Aku"....Nurul Azren said...

semoga OLIGO cepat sembuh ye... Cik Reen menang GA dia, semalam keputusan GA reen keluar, dia pula yg menang... tahniah kepada dia.

http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/09/keputusan-first-ga-cr-perlukan-rakan.html

lieynanilaz said...

semoga cepat sembuh ya oligo...:)

Zul Fattah said...

macam mana oligo ko skrang? dah sembuh ke belum..?

Golden Rose said...

get well soon....sha akan doakan utk oli....take care ye....

anda mungkin meminati: