nuffnang

Tuesday, August 23, 2011

Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raye

Salam Ramadhan yang ke 24...


Nak join segmen lagi ni. Klik la link kat bawah kalau nak join.. Syarat pun tak susah. Cume kena bagi tau kuih peberet sepanjang zaman...

klik sini


Kuih kegemaran aku sepanjang zaman (insyaallah) tat nenas dengan almond london. Kalau pergi beraye rumah orang dua jenis kuih ni la pilihan utama aku dulu. Dah habis almond dengan tat baru aku aku amik kuih yang lain..hhehehehehehe.






15 comments:

LUNA LANUN said...

sama lah kita...

Ninie said...

Kita join dah. Sedapnya!!! Lama dah x makan biskut tu...Nak!!! Sedap!...Follow kita smula kat

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/

Kiter dh follow awk...comel la blog neh...ceria! I like!

cx's said...

wah. tart jugak ke ni? heheh same la kite. huhu.. cx pon join tau :) http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

♥cik siti♥ said...

hi folow kamuu. singgah la kita punya jugak..hihi

bez amin said...

dr segmen sama, follow cni :-)

Mrs Lurve said...

Salam singgah dan follow. Jom follow Mrs Lurve kembali..

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

a d i n said...

hy! kuih sedapp! nice to meet u, followed already, =)


http://deadlyugly.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

amierah said...

ramainye suka tat nenas dan almond london... terjah sini dari segmen sama. :)

Fahz said...

peberet yang sama..suke suke suke arr.nanti kita tukar2 almond london ea..selamat menyabut syawal yang bakal menjelma..salam perkenalan dr segmen yg sama.:)

SumeSakan said...

singgah dan follow..my link..terjah k

http://sumesakan.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

Noriko Miyosyi Aizawa said...

Selamat ari raye...

singgah dari segmen yang same...
follow u jugak..

meyh singgah sini pulak :

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

Nur Syahida said...

singgah n follow...

http://syeedasaniey.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

zareliqa afiqa said...

yuhuuu! iqa dtg terjah n folo cnie :D
salam kenal ya^^
weee~ sama lar.Ske almond london jugak :D

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

✿______█████████______✿
✿______█▄█████▄█______✿
✿______█▼▼▼▼▼▼▼█______✿
✿_____██__LMJ__██_____✿
✿______█▲▲▲▲▲▲▲█______✿
✿______█████████______✿
✿______ ██___██_______✿
Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
Datang dari segmen yang sama
Wau yummy !sedap kuih :)terliur tengok :)
Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
Sudi2 lah ke blog saia keyh !
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html
By:syazwani syahmi :)

::Cik Pija:: said...

datang dari segmen yg sama ^_^

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

anda mungkin meminati: