nuffnang

Thursday, August 4, 2011

Bute ke Hape????

Salam Ramadhan...


Adoi...sakitnye badan-badan aku ni sebab telanggar pintu.Ape sal la bos aku ni tak bagi tau aku die kunci pintu?????


Aku tengah print menatang paper yang die suh aku buat tadi. Aku tengok paper dah nak habis. Menggelupur aku berlari macam mak gajah masuk ofis. Sekali aku tolak pintu tak bergerak sikit pun, aku yang terpelanting ke belakang balik. Seb bek tak tersungkur. Sabo je le.


Bos, len kali kalau ko nak kua ko bagi tau la ko kunci pintu. Seb bek tak pecah pintu opis ko kena langga  dengan anak badak neh...Aku bukan bute, memang la aku ade mate, tapi mane la aku nampak kate pintu tu berkunci. Len la kalau pintu tu boleh bercakap macam "Oligo, pintu kunci" tak de le aku buat rempuhan anak badak tadi...Sakit tau tak..

4 comments:

Syazwan Che Deraman said...

heheh..awat hang kalot ngat..check dulu pintu tu.

have a good day.
selamat berpuasa.

shaliza khairi said...

dah la bulan2 pose, tlanggar pintu sampai sakit2 badan. sabor jek la ea. hee.~

salam ramadhan ^^

Golden Rose said...

ni mesti pintu kaca ni....sabo je la...bos is always rite

oli-go said...

memang pintu kace..sengsare sengsare..

anda mungkin meminati: