nuffnang

Sunday, August 7, 2011

Aku join Umar Faruq punye Segmen.....=D

Salam Ramadhan..


http://www.umarfaruq.com/2011/08/segmen-untuk-semua.html  



Bulan bek ni aku tak nak ler over kritik or kutuk blog orang. Sebab blog aku pun boleh tahan selekehnye. Menanges mak aku kalau tengok blog anak die yang kurang didikan ni..Kalau korang nak join gi klik kt link die tu eyh...


Just nak kabo kat kome le ye, blog Umar Faruq ni ok, simple, tak serabut nyoq orang kedah kata. Yang plaing penting mesti ar susunan blog die lebih bagus dari aku. Hahahaha..Itu memang aku kena akui..


Warna yang die gune untuk background dengan font pon lebih kurang same dengan cite rase aku, tapi nape ko buat lawa aku buat bughuk bebeno???? tell me tell me..



4 comments:

Shaherah said...

hehehe.. Chakk.. Shera singgah sini..
Shera pun ada join au segmen ni.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-suka-suka-bersama-umar-faruq.html

Umar Faruq said...

hahaha.. aku buat lawa? alaa.. testing2 je.. pastu tetibe jadi gitu.. hehe..

oli-go said...

umar faruq: eceh malu-malu badak plak..lawa la dari haku punye blog...

Luqeem™ said...

hee, snggah dr segmen..

blog dia smart..

anda mungkin meminati: