nuffnang

Wednesday, July 20, 2011

Jangan Baca Novel Romantik!!!! Ia Boleh Merosak kan Kesihatan

 Assalamualaikum w.b.t


Hah???Bio betol bace novel romatik boleh merosakkan kesihatan. Aku dah la gila baca novel-novel romantik neh (dulu la, skang ni tak) Mane boleh kalau tak bace, dah la beli mahal-mahal pastu tak boleh bace plak.

Betul ke bace novel romantik ni boleh jejas kesihatan??????? Aku pun tak tau sebenarnya dan aku baru je tau pagi ni. Bile sampai je opis perkara pertama yang aku buat on9 la. hahahahah (keji punye pekerja padahal kerja melambak yang nak kena buat) tak pe, aku akan buat keje tu dengan sungguh-sungguh lepas aku taip entri ni.

Nak cite pasal novel ni, aku tengok la kat dashboard aku ape entri ari ni untuk di baca. Skali aku ternampak title WASPADA! NOVEL ROMANTIK ROSAK KESIHATAN

Wah diskriminasi ke hape ney? Kalau novel romantik boleh jejaskan kesihatan kesian la penulis romantik nanti. Dah tak bley cari makan. Aku pun pegi la terjah entri tu.

Setelah di amati dan di teliti, bukannye boleh dapat sakit jantung ke, sakit kencing manis ke, atau darah tinggi kalau bace novel romantik, tapi dari segi emosi. Fuhhhhh..Lega...Tapi bila fikir balik betul la tu. Ce korang bace novel-novel, kalau tak romantik tak sah, memang romantik tahap gaban la. Kalau perempuan yang membacenye buleh tersengeh sorang-sorang kalau tengah bace part-part romantik ni (haku punye peel le tu) Orang lelaki aku tak tau la, sebab aku bukan lelaki..muahahaha..Tapi realitinye tak de la romantik sangatttt kannnn.. Mule-mule je romantik lame-lame bile nak romantik sikit "awak ni buang tabiat ke?"(especially untuk orang yang dah berumah batu..hehehhehe) korang penah dapat ayat macam ni? Muahahahahhaha..aku tak penah lagi..

Pape pun korang terjah le kat sini kalau nak tau lebih detail. Aku nak buat keje ni. Babai...

2 comments:

- LIANA ASIF - said...

Bc novel romantik boleh rosakkan kesihatan?? huhu..t'kezut lepas bc tjuk 2.. bila da bc entry bru fham..hehe... sy pn peminat novel..

oli-go said...

haaaaa.tergezut kannnnn....

anda mungkin meminati: