nuffnang

Monday, July 18, 2011

Ben Ashaari Ajak Pilih Blog






http://www.benashaari.com/2011/07/segmen-teringin-menjadi-blog-rakan.html



Assalamualaikum w.b.t..

Selamat pagi dan Selamat sejahtera...Thanx Abang Ben sebab buat segmen ni =) At least ade idea untuk entri ari ni. Baru je buat blog ni awal tahun 2011. Tapi di sebabkan kebutaan IT jadi tak selalu hapdate blog. Masih dalam proses pembelajaran dengan care menjelajah blog orang lain.

Buat blog sebab memang minat mengarut  menulis. Dah tak larat asik nak tulis dalam Diari. Terpikir gak nak tulis wasiat melalui blog ni..hehehehehhe..

Idola dalam dunia blog ni ade..jeng jeng jeng  cik epal gonjeng sebab die bapak klako. hari-hari eksaited nak bace blog die. Selain dari tu aku buat blog ni sebab nak kongsi ilmu dengan orang len, ape yang kite tau kite patut share kalau perkara tersebut utk kebaikan ye tak. Boleh share pendapat ngan para blogger bloggir sekalian.hehehehehehhe..menambah kenalan & income di samping mengeratkan silturrahim.

Aku ni minat sangat menulis, tu sebab buat blog ni. Dulu rajen ar  buat cerpen dan pernah menghasilkan sebuah novel yang tak berape nak best kot. (ye ar zaman spm buat novel). Aku suke menjalajah tempat orang (sbb duit tak de tak bape nak menjelajah la sangat) di samping suke join aktiviti lasak dan bersukan. Tapi paling aku suke MAKAN la. Memang tak tau nak kate la kalau nampak makanan. Bak kate pepatah KUAT MELANTAK.hehehehe..

Nape eyh kena bace blog layan sakit kepala - Oligo hari-hari????
Insyaallah aku akan manfaatkan blog ini untuk kebaikan semua orang walaupun tak ari-ari ade entri, sebab masih dalam proses pembelajaran membuat blog. Insyaallah....

4 comments:

Panggil aku Han said...

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Han pilih blog ni..jom tgk knp :)

Mizfantagiro said...

i follow... =)
http://dismybelog.blogspot.com/

oli-go said...

Mizfantagiro..tq so much muah muah..i follow u too =)

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

anda mungkin meminati: