nuffnang

Tuesday, May 24, 2011

Aku terkena serangan otak =(

Assalamualaikum w.b.t.


Pepagi hari aku dah bangun..Gosok gigi pastu sembahyang subuh. Dah lame rasenye tak semayang subuh on time..Asik bangun lambat je Alhamdulillah hari ni aku berjaya. Hehehehe.. Asik mengejar dunia je, akhirat sampai lupe. hope lepas ni aku lebih baik dalam mengerjakan ibadah aku. Aminnn...


Aku terkena serangan otak??? Yeah betul..Aku terkena serangan otak sebab keje yang di ambil secara mengejut. Alkisahnye, Sri dengan As dah benti. Tinggal aku je la kt sini terkontang kanting. Sebelum2 ni aku buat general insurans je. Tu pun tak expert2 lg.. Asik buat salah je. Bengang bos aku tengok aku punye keje. Tak pe aku akan usehe perbaiki mutu kerja aku.Cewahhhh...Dh dorang benti bos aku tu suh aku buat life plak. Mak!!!! Life aku yang rase nak melayang. Tapi dalam nak melayang tu pun aku suke jugak. At least ade keje yang nak dibuat. Tak de la aku dok melangut depan komputer je. Macam orang makan g aji bute. Dah la selalu balik awl..hehehehe..Mintak maap bos. Sebab dah tak de keje. Skang dah ade keje tak de a aku balik awal lagi.


Semalam bos aku ajar care nak submit life insurans punye form. Ape yang nak pegi kutip kt customer service sane, huh! memang full memori aku semalam. Rase blur pun ade. Memang tak tercapai akalku..hahhahaa..Tapi aku akan usaha buat yang terbaik. Kang tak berkat gaji yang aku dapat. Alhamdulillah akhirnye aku ade keje...Yeayyyyyy!!!!!


Tapi kesannye aku kepenatan sebab otak aku ni tak benti dok berpikir. Bile sampai kt petronas mule la hormon tak stabil. Kebetulan plak semalam customer yang aku dapat mcm2 peel. Mmg buat aku hangin satu badan. Yang ye nye dalam badan aku ni banyak toksin. Dah lame tak joging. Peluh tak kua pun. Setakat kat idung ape la sangat. Kesian plak kat badan aku ni. Risau plak kalau sakit. Sape yang nak tolong mak dengan abah kan?mmmm..kena keluarkan peluh nampaknye lepas ni. Hope aku boleh bangun awl utk pegi berlari-larian kat taman nun....Hokeh bebeh..i nak sambung keje i..kang kalau teringat pape yang menarik, mesti aku menaip punye..Kate hobi menaip..hahahhahaha

No comments:

anda mungkin meminati: