nuffnang

Wednesday, February 8, 2012

Intan Berlian's First GiveAway

Assalamualaikum.....

Bos tak ada aku memang suka buat huru-hara dalam opis.  Hari ni aku join give away Blog Intan Berlian. Dah lame tak join kan. Pulak tu hadiah nye memang buat aku tertarik nak join...Nak beli memang mintak mahap le  (kedekut) hehehehee.. Apa salahnye mencuba kan...Kalau ade rezeki alhamdulillah...Kalau na-hado...len kali boleh cuba lagi ye dak...Moh join...


Untuk mengetahui syarat2 penyertaan sila KLIK DISINI.

Berikut adalah senarai Blog dan Fanpage sponsor yang telah saya ikuti. Hehehehehehe...Rajin-rajinkan jari untuk klik hokey..


TARIKH TUTUP : 29 FEBRUARI 2012

Sape yang agak-agak rase bosan, atau pun tengah free sangat, tak de keje macam aku ni ha, boleh le join. Apa-apa pun gud luck pada semua yang join giveaway ni...Babai...=D









3 comments:

IntaNBerliaN said...

eh.. rasa mcm oligo blm bg link entry ni dkt blog akak kan... lupa ek..hihii

IntaNBerliaN said...

Ok.. thanks join..

Good luck tAU! ;-)

QasehnyaRania said...

Gd luck..mudah-mudahan ada rezeki nti....

anda mungkin meminati: