nuffnang

Sunday, October 16, 2011

1st Giveaway Mr Baiz, RM300 Untuk Dimenangi!!!!!!''

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera...

Now lunch time, tapi disebabkan giveaway ni aku sanggup lunch lambat (tido je kot time lunch). Sebab aku ni memang jenis suka orang beramal jariah dan barangan free neh segtanpa segan silu aku nak join la giveaway neh. Korang pun join la mane la tau rezeki korangkan. Kalau korang tak nak hadiah tu boleh la bagi kat aku.Hahahahaha.. Jom usha apa adaaaa....


Klik sini


Dah lama tak join segmen or give away macam ni sebab kerja, eleh gaye macam pekerja berdisiplin. Piiirrraaahhhhhhhh!!!!

Kalau dah baca jangan tengok je, join sekali ye. Korang tak nak ke hadiah mahe-mahe ney? (loghat perak)




7 comments:

Mr.Baiz said...

hye thnks ye sebab sudi meriahkan lagi 1st GA baiz..good luck ye...

Fahz said...

gudluck dear :)

msredcheesecake said...

banyak tu... leh buat beli BB ni... hheee

msred da siapkan bloglist dah...

Zul Fattah said...

gud luck oligo.. hehe

Golden Rose said...

good luck

Diyana Ali said...

hai join GA ni juga .gdluck dear, jemput dtg blog sy :))

ame elms ! said...

good luck ya ! :D

anda mungkin meminati: