nuffnang

Thursday, August 25, 2011

SENARAI NAMA PEMENANG #GA AKU BELI KE TAK??? check nama korang cepat-cepat kalau nak dapat hadiah cepat..

Assalamualaikum...

Seperti yang di janjikan #GA Aku Beli Ke Tak dah pun di tutup pada pukul 12 tengah hari tadi. Dan memandangkan aku ada masa skang ni, aku rase aku nak bagi tau JAWAPAN untuk GA dan PARA PEMENANG.



JAWAPAN SAMA ADA AKU BELI ATAU TAK INSURANS TU ADALAH:

YES AKU BELI. Sebab ape aku beli? Insurans tu penting untuk perlindungan aku. Kalau dulu aku tak nak sebab aku rase aku tak terdedah dengan bahaya, tapi sekarang aku beli bukan untuk protection je, aku beli untuk protect duit simpanan aku skali selain cover untuk hari tua aku. Kita tak tau apa akan jadi pada masa akan datang. Lagi pun pakej tu menarik. Insyaallah kalau panjang umur sampai la aku ke tanah suci. Itu Impian aku. Jadi korang tunggu apa lagi? Bek beli insurans cepat. Boleh contact aku kalau nak (promot)


SENARAI NAMA PEMENANG:

Pemilihan ni aku buat berdasarkan kepada kawan-kawan yang bagi jawapan tepat dan terawal sebab tak ramai pun yang join GA ni kan..

Pemenangnye adalah seperti berikut:

1. GOLDEN ROSE
2. INTAN BERLIAN
3. AYU
4. KIMICNOL
5. ZULFATTAH
6. CIK REEN

Kepada yang berjaya tu di harap dapat mengemailkan nama penuh anda berserta alamat dan nombor telefon ya.. Sila email semua butiran tersebut ke norliamohdyusoff@yahoo.com dengan kadar segera. Tahniah kepada pemenang. Aku akan pos secepat yang mungkin kalau korang bagi alamat cepat jugak.



p/s di harap korang berpuas hati dengan hadiah yang tak seberapa nanti eyh..


7 comments:

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. dah anto detail..

zarina_naniey@yahoo.com.my

TQVM

Golden Rose said...

alhamdulillah rezeki bulan ramadhan

~aYu~ said...

yeaayy.. alhamdulillah rezeki raya saya. dah email dah.. thanks ya.

inuya_83@yahoo.com

Zul Fattah said...

wahh.. betul ke ni.?
haha.. rezeki...
tima kasih oligo..

KimiCnoL said...

ihiks..menang..tak sangke ;) thankss

"Aku"....Nurul Azren said...

alhamdulillah.
menang jugak...
Cik reen emailkan maklumat diri..

reen-ichyliebe22@yahoo.com

Zul Fattah said...

oit.. oligo koko.. mana ko?
lama tak nampak?

anda mungkin meminati: