nuffnang

Tuesday, August 9, 2011

"#2 GIVEAWAY SIMPLE : SAYA NAK KEYCHAIN COMEY TU"

Salam Ramadhan.....

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/08/2-giveaway-simple-saya-nak-keychain.html

Aku terjumpe segmen neh baru je, nasib baik segmen ni tutup kol 11.30pm. Sempat lagi nak join sebab aku nak benda alah comey kat gamba atas. Tak kisah la dah terlambat sikit, aku tetap usaha untuk dapatkan keychain tu. Sape nak join klik kat url die tu. Sempat lagi ni kalau nak join..selamat mencuba!!!!!!!

5 comments:

Princess Feyqa said...

dah tamat ea? alaaaaa tpi cute betuii

oli-go said...

BLOM LAGI..KOL 11.30 MALAM BARU TAMAT..CEPAT CEPAT.

NasZ said...

salam..thanx sudi join..

result dah kuar.silalah check ye?

KEPUTUSAN #2 GIVEAWAY SIMPLE : SAYA NAK KEYCHAIN COMEY TU

Zul Fattah said...

Salam.. haha..aku menang, jangan jelous..



http://zulfattah.blogspot.com

oli-go said...

tak pa next time aku plak menang....=P

anda mungkin meminati: