nuffnang

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU????

http://www.benashaari.com/2011/07/teringin-nak-kritik-blog-meh-sini-join.html


Assalamualaikum w.b.t

Korang korang sekalian, sile lah kritik blog hamba yang hina dina ni eyh (tapi jangan kritik ayat pedas2 sat lagi ade orang menaip sambil meraung..mueheheehheheehehe)

Aku terime seadenye segale kritikan demi kebaikan blog yang TERCHENTA....  Kesian kat blog ni dapat tuan yang buta IT...Belajaq tak khatam-khatam dari awal tahun....Mane la tau kot lepas kena kritik ni terus jadi celik IT.....muahahahahahahhahaa..


p/s: sile sile kritik, jangan malu-malu, buat macam blog sendiri...






14 comments:

c genk bah ne said...

genk nak kritik...
kalau boleh buat header


http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html
ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!

BERT said...

boleh tukar bentuk komen pada pop-up window kot dik..lagi mesra alam gitu wah..

mekaseh komen ye.. jawapannye shoutmix sy ader dah.. belah kanan pc.. nanti tengok yer...

Edy Ramanov said...

kalau boleh sediakan header ok. komen box buat pop-out window dan tulisan biar besar skit. senang nak baca. tenkiu

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aquatwins932 said...

hai.. ty sebab sudi komen blog saya :D blog flora yang comey.. i like.. tapi, maybe bole try wat scroll box for blog list, recent entries n banner list tu.. pastu, kalu bole, tukar comment box jadi pop out window without comment moderation.. yang len k je.. hepi blogging ea ^^

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Cik Kay Jue said...

pening CKJ tgk background blog ni.. huhu..

http://kayjueblog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

header ce try buat yang cantik grand vogue sikit.hahaha.kat sidebar ce jangan buat panjang berjela.buang mane yg tak penting or kalau xnk buang try buat scroll box.p2 kan follower widget letak bawah header ke tepi sidebar ke bru org senang nak follow.komen buat pop-out window lagi senang org nk komen entry awk.ok darl :)

meh kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nissa Jalaluddin said...

hai!
saya pun takde header lagi.hehe..tp di akui.header main peranan penting jugak utk tarik org...on da way kot...awak pun buatle nnti ye ;)

background, i prefer the simpler one.kalo crowded rase mcm susah nk focus...anyway, still nice.

kalo boleh button follower letak kat ats.sng nak cri.done follow here!

jom komen blog sy pulak =)

KimiCnoL said...

live trafic feed xda pon xpe..shoutmix kasi up skit ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan said...

Background terang. Header xde. Feedjit x perlu. Tukar komen box kepada pop up window k. Buang word verification. =)

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..feedjit tu xyah kot..pastu xyah la word verification kat komen..mls nk tulis la..heheheh..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali

anda mungkin meminati: