nuffnang

Thursday, June 4, 2015

Apakah yang menarik di Johor Bahru?

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah..hari ni aku di beri kekuatan untuk bukak laptop yang dah berhari duduk dalam peti besi. Ape kes laptop duduk dalam peti besi? Haaaaaa..nampak tak ciri-ciri keselamatan yang aku terapkan dalam diri? (puihhhh!!!)

Aku dah hari kelapan jadi musafir kat Johor Bahru. Musafir la sangat. Dah company hantar aku ke sini, aku pegi je la. Duduk kat hotel haruslah aku simpan harta aku yang tak berapa nak banyak ni baik-baik kan sebab cleaner anytime boleh masuk. 

Lapan hari kat sini aku baru sempat pusing-pusing cari mesin ATM je kat area hotel. Huhuhuhuhuhu...Bak kate bos kat sini, "Hotel yang awak duduk tu, dato je yang masuk" Mane la aku tau dato ke nenek yang masuk. Bukannya aku yang pilih. Orang dah bagi hotel ni takkan aku mengada mintak hotel murah, konon aku pekerja yang tak suke membazirrrrr???

Nak google pun aku belum sempat. Nak pegi mana pun aku tak tau. Aku rasa hotel aku ni dah kat tengah bandar tapi belum nampak lagi tempat yang menarik selain dari katil hotel nih. Hahahahhahaha. Nampak tak kat situ aku ni memang kuat membuta.hehehehehehe

So, mane2 orang JB yang suggest le kat aku mane nak pegi. Tapi jangan tempat yang jauh-jauh sebab aku naik public transport jeh....

Okeh..kite sambung di entri yang lain. Assalamualaikum..


No comments:

anda mungkin meminati: