nuffnang

Sunday, May 10, 2015

TAMAR COCOA ANTI PENUAAN

Assalamaualaikum w.b.t

Kehadapan, kebelakang, ke kiri dan ke kanan anda-anda sekalian, semoga semuanya dalam keadaan baik-baik belaka. Rase macam dah sepuluh tahun tak bukak blog. 

Asal nak update je, mate mule mengantuk, asal nak  bukak blog je badan rase letih. Faktor usia gamaknya.

Tak tau nak telan vitamin ape bagi badan ni kembali segar macam masa usia remaja. Pusing padang seploh kali pun steady lagi.

Cakap pasal faktor usia, nampak tak tajuk entri aku tu ape. Tu memang sesuai la dengan orang-orang yang seusia dengan aku. Tak di nafikan, hati ni dah mula bimbang bila nampak bawah mata ni hitam legam. Kedut-kedut mula berkumandang. Apetah lagi bile customer suke bebeno panggil aku 'kak', 'puan' dan yang sewaktu dengannya lah, yang mana gelaran-gelaran tu memang belum aku sandang lagi. Mule aku rase macam nak panjat kaunter nak terkam customer. Kalau dorang tu muda dari aku, aku boleh tahan lagi, ni tidak. Yang panggil aku kak tu semuanya lahir tahun 86 dan ke atas. Tak hangin aku???

Tak pe, lupekan seketika kemarahan aku yang tak bertepi ni. Baik aku share dengan korang minuman sunnah yang berkhasiat plus sedap ya amat, plus murah, plus boleh buat pendapatan sampingan. Nampak tak bape banyak faedah yang kite dapat? Memperkenalkan............................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tamar cocoa adalah produk keluaran malaysia yang mana pemilikan penuh oleh orang islam. Kilang dan HQ bertempat kat penang.

Kenapa eyh aku nak share cite pasal tamar cocoa? Bukan sebab dia berkhasiat je, tapi sesape yang nak buat side income pon boleh. Modal cuma serendah RM22 sahaja untuk pembelian pertama. Korang register jadi ahli lepas tu dah boleh start buat bisnes. Senang kan.

Perkara yang baik kita kongsi sama.  Kalau sesape nak order meh whatsapp aku cepat-cepat 0165163479 atau pun email norliamohdyusoff@gmail.com

Kalau email malam baru aku reply sebab siang kerja. Hehehehehhehe. Nak share dengan korang satu rahsia............. Aku target nak kerja dari rumah hujung tahun ni. Target korang ape?????????

Sape cepat die dapat. Sape buat die dapat. Tiada alasan untuk berjaya =)

No comments:

anda mungkin meminati: