nuffnang

Sunday, May 24, 2015

FORMULA TARIK REZEKI

Assalamualaikum w.b.t

Tu dia!! Tu dia!! Tu dia!! Mood nak menaip dah sampai setelah berkurun berabad lamanya meninggalkan blog sendiri. Kalaulah blog ni pandai bercakap, berbakul-bakul agaknya aku kena maki. Ada blog tapi malas nak update. Kata nak kongsi ilmu sangat!!!

Ye la ye la. Hari ni nak kongsi ilmu la. Lately badan terasa letih, jadi asal buka laptop je mate terus jadi kuyu. Tak tau pasai pa. Tapi kalau tengok DUBMASH sampai ketawa terkekeh kekeh sorang-sorang depan laptop dah macam orang sawan boleh pulak celik mata kau?????? Teeeeeeetttttttttttttttt........................

Ye ye..saya mengaku kesalahan saya. Semua tu salah saya. Bukan salah orang lain T_T

Sebenarnya hari-hari rasa nak update entri tapi tak ada daya. Aku dilanda sakit malas yang teruk. Hikhikhikhik...Tapi hari ni ada semangat baru datang so nak update la ni entri baru. Aku rasa dari perenggan satu sampai la ni perenggan keempat dok kata nak update nak update. Nak update apanya hikmah dari tadi tak sudah-sudah ye tak??? Maafkan saya.

Sambil dengar Instrumental Piano Yiruma "Kiss The Rain" aku nak share hari ni tip-tip ataupun formula Tarik Rezeki dari pada Nora Yusof. Ni bukan kakak aku. Nama bapak je sama, ejaan lain. Aku tak kenal dia, dia apatah lagi, lagi la tak kenal aku. Aku dapat ilmu ni pun hasil perkongsian insan berhati mulia. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih banyak-banyak kepada beliau. 

Nak cita ke ape dalam Formula Tarik Rezeki ni? Panjang wei. Apa kata masing-masing klik sini pastu baca sendiri. Hehehehehe..Jangan marah ye. Next entri kalau aku rajin aku taip la sikit-sikit apa yang aku dah baca. Malam ni entri lebih kepada mukadimah yang panjang berjela-jela.

Assalamualaikum semua dan selamat malam.

No comments:

anda mungkin meminati: