nuffnang

Sunday, January 25, 2015

So Many Giveaway this January......

Assalamualaikum dan salam sejahtera =)

Banyak entri nak update sebenarnye tapi x jugak update sebab aku rasa aku bz sangat minggu ni. Tapi x tau la ape yang bz sgt sampai aku tak sempat nak update blog somel aku nih!!!!

Faktor usiakah? atau apa? Dulu kerja sepanjang masa boleh online, la ni duduk kat kaunter, berangan la nak online.

Aku on je blog jap ni tengok banyak giveaway. Dah la tak dapat hadiah, teringin pulak nak join tapimata ni dah layu je aki rase. Kang kalau tido lambat-lambat, esok ade yang tak mandi pagi pegi keje. Minggu lepas tiap-tiap hari bangun lambat. Seminggu pergi kerja taj iron baju.

Tapi nak tinggal kan giveaway ni pun rase sayang. Mintak2 esok aku balik kerja masih ade lagi giveaway untuk aku join. Siapa tak nak hadiah free. Mane tau ade rezeki aku kan. Hikhikhik.

Layan metor legend sebelum tido. Assalamualaikum dan selamat malam.

No comments:

anda mungkin meminati: