nuffnang

Wednesday, November 5, 2014

Perut Rata, Otot Pejal, Tubuh Mantopppp....

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera =)

Benda pelik-pelik jangan tegur. Baca dulu ape aku nak share ni. Dah lama nak share tapi di sebabkan tab kesayanga tak nak bekerjasama, aku simpan berkurun lamanya gamba-gamba ni. Dalam kepala memasing sila jangan pikir negatip.

Aku nak share korang cara-cara untuk dapat perut kempis, otot pejal dan badan yang mantap. Info kali ini aku dapat dari majalah RAPI keluaran OGOS 2013. Lamakannnnnnn....

Aku dah buat semua step-step ni. Memang terbaik ah.. Memang tak payah susah-susah berlari sampai 3km untuk keluarkan peluh. Jadi, korang jangan segan silu untuk try. Tak susah. Amik masa dalam 30 minit gitu. Sape yang konsisten buat senaman ni, memang kompem boleh slim =)









Senangkan.. Ikutlah step-step ni. Kalau ade sesape yang berjaya habaq kat aku neh, sebab aku tak berjaya buat. Hahahaha. Baru buat sekali rase macam nak patah tulang temulang aku =P Selamat mencuba.

#credit to majalah RAPI

No comments:

anda mungkin meminati: