nuffnang

Friday, November 7, 2014

Nama pun tetikus percuma, jangan lah mengharap ianya secanggih tetikus brand apple.

Assalamualaikum w.b.t.

Nak habaq kata tetikus sendiri yang tak nak bekerjasama dengan tuannya. Aku skroll sikit dia bantai skroll sampai ke bawah T_T Nak marah kat tetikus ni pun bukannya mendatangkan faedah. Jadi, mak REDHA.

Tetikus ni aku dapat masa beli laptop. Konon tak nak membazir, tak de la aku beli yang baru walaupun aku tau tahap kecekapannya kurang memuaskan hati aku. Tapi hari ni dia mula menunjukkan perangai sebenar. Jadi aku terpaksa menduakan tetikus ni dengan yang baru supaya semua kerja aku berjalan lancar. Dah la blog aku ni pun tak sihat. Tak tau la puncanya dari mana tapi siang tadi okey je. Tetibe blog yang aku follow jadi sikit sangat. Jenuh sign out bagai tapi masih sama. Hopefully esok dia kembali sihat seperti sedia kala.

Tapi bukan semua barang free tak berkualiti. Bergantung pada rezeki masing-masing. Kalau dapat kualiti yang bagus, alhamdulillah. Kalau dapat yang kurang bagus, faham-faham la.

ni la tikus yang taknak bekerjasama tu. Bontot je merah menyala.




No comments:

anda mungkin meminati: