nuffnang

Monday, February 3, 2014

Segmen Jom Beramah Mesra

Assalamualaikum w.b.t

Nak join jugak segmen blog Yumida neh walaupun aku tak berjaya nak letak banner dalam entri aku. Jadi aku letak link die je. Syarat wajib aku rasa tak ada suh copy banner. Teheheheheheh.. Sape nak join korang klik je kat link neh sebab die ade expired date. Expired date 21 February 2014.

Hadiah power semuanya. Menyesal kalau korang tak join.

Ok bai.

12 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

ziarah sini daripada segmen yang sama... terima kasih sudi join segmen nie..

mselim3

pls: dah follow blog nie...

aynora nur said...

Salam mesra, blogwalking sini..

http://www.aynorablogs.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesraaaa...
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
anyway, all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen bloglist istimewa... nanti boleh la join ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Nasuha Puteri Nass said...

Salam sejahtera. Nasuha datang blogwalking dari segmen yang sama. Selamat bersegman =) : Segmen Jom Beramah Mesra

Yumida Huda said...

Terima kasih atas penyertaan anda
Senarai peserta telah dikemaskini
Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky
Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

Miss F said...

blogwalking dari segment yang sama :) have a nice day!

http://dino-amour.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Zara Nurhaidah said...

singgah dr segmen yg sma ! selamat bsegmen ^^

Amir Khalis said...

Jalinkan jalis antara penulis
Di alam maya kerisku pena
Ayuh blogger kita sebaris
Antara kita beramah mesra.

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Pha Is said...

salam mesra.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama..

Nanie said...

Singgah dari segmen yang sama dan dah follow kat sini...

anda mungkin meminati: