nuffnang

Saturday, January 11, 2014

Ofis, Teh Ais, Orang IT dan ....

Assalamualaikum w.b.t

Menaip entri lewat pagi sebab tetiba rasa banyak benda yang nak dicelotehkan. Aku sendiri tak tau bape banyak cite aku =P

Sepatutnya hari sabtu memang hari cuti kami, tetapi hari selasa hari tu, bos dapat email, bagi tau bahagian IT nak hapdet apa aku pon tak tau la kat PC kite orang.  Jadi kami sebagai pekerja yang berdedikasi telah terpacak kat depan ofis jam 6 petang macam tu. Sepatutnya pukul lima dah kena ada kat ofis, tapi aku layan cite hindustan KAL HO NAHO yang aku tak pernah khatam dari zaman sekolah dulu. T_T    Haruslah dekat pukul 6 baru aku sampai ofis. Best rupanya cita tu. I loike :-)

Yang bestnye, orang IT call ofis lepas maghrib, suruh kami balik sebab dorang tak jadi buat atau tak dapat buat. Aku pun tak tau yang mana satu betul. Kenape tak esok pagi je bagi tau??? =P

Sabo je la. Lepas borak-borak kejap sambil sedut teh tarik S.S ALI yang super power, baru kami balik. La ni aku boleh berjaga lama gara-gara teh ais tu la. Aku tak tau la teh cap ape yang dorang guna. Tapi rasa dia memang power rangers yang bisa membuatkan aku mengalami ketagihan yang luar biasa. Hehehehehee..Kalau minum air teh S.S ALI dalam masa setengah jam mesti perut aku akan memulas. Boleh jadi penghadam makanan kau. Berlarian ke jamban haku =P Mahap la, jadi pengotor pulak. Kekekeke. Korang nak try??? Meh datang Shah Alam, restoren tu sebaris dengan gulatis seksyen 7.

Nasib baik hari sabtu, kalau hari ahad mau haku jadi zombi hari isnin nanti. Tapi memang orang IT suruh kami datang balik esok pagi tapi minta maaf la. Kami tidak dapat memenuhi kehendak lahiriah anda =P

Mata aku dah semakin mengecil. Nampaknya aku dah kena mendodoikan diri sendiri. Sebelum tido, aku nak minta maaf pada semua jika ada salah dan silap. Assalamualaikum w.b.t.

1 comment:

Naz said...

Selamat tido..hehe

anda mungkin meminati: