nuffnang

Saturday, December 28, 2013

Alhamdulillah..finally...

Assalamualaikum w.b.t

Hampir tiga bulan aku tak dapat login blog sendiri gara gara terlupa password. Semuanya berpunca daripada aku login blog dalam telefon. Lepas tu boleh pulak google ni block semua account aku. Katenye ade orang menceroboh masuk akaun aku. Aku la orang yang menceroboh tu!! Mana la aku tau encik google ni tak benarkan pengguna menggunakan password yang same dalam tepon dan komputer. 

Nak reset balik punya la hazabedah. Dah berjaya reset boleh pulak aku terlupa password yang baru. Bertambah hazabedah la jawabnya. Maka secara tak sengaja, dalam minggu ni jugak aku ternampak password yang aku tulis dalam buku. Patut la x boleh login, aku salah masuk password. Ingat dah kena buat blog baru. Sedih.sob sob sob.

Tak mo taip entri panjang panjang hari ni. Kalau blog ni boleh dipeluk cium, dah lama aku buat. Ghindunyen kat ko blog oi!!!!! Kbai!

No comments:

anda mungkin meminati: