nuffnang

Friday, October 18, 2013

Selamat Hari Raya Aidiladha walaupun dah terlambat beberapa hari..

Assalamualaikum w.b.t

Setelah berhari hari aku tak update entri, akhirnya hari ini, aku berjaya melepaskan rindu pada blog suam suam air milo aku neh. (kalau tak update pun tak pe kot, bukan ade orang nak baca blog ko pon =P) Syuhhh!! Syuhhhhh!!!! Nyah kau fikiran negatif dari dalam kepala otak aku.

Rasenye tak terlambat lagi kot kalau aku nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat islam seluruh dunia. Hamboi, macam la satu dunia baca blog kau kan...

Masa hari raya hari tu family aku pegi picnic kat Teluk Batik. Asalnya aku tak balik sebab cuti sehari je. Tapi mak aku punye pujuk rayu suruh aku balik menyebabkan aku mengalah. Penat pun penatlah janji mak aku happy. Aku yang terlebih happy sebenarnya.miaahahahahaha..

Itu je nak cakap..babai..


No comments:

anda mungkin meminati: