nuffnang

Saturday, September 28, 2013

To All Cotton Lovers

Assalamualaikum w.b.t

Ni entri untuk perempuan je..Lelaki kalau bace boleh je, tiada kesalahan..Sebab biasanya yang minat kain cotton ni biasa perempuan. Sekarang ni memang berlambak kain cotton kat pasaran. Tapi mahalnya...Nauzubillah..Bukan semua peminat cotton berkemampuan untuk membeli kain cotton. 

Semua orang pon tau kain cotton ni menyerap peluh dan best untuk dipakai. Ade banyak jenis cotton. Tapi aku paling suka English cotton. Kalau tengok die punye corak, ya ampun, memang rambang bijik mata..Kebanyakan kain cotton sekarang ni diimport dari Vietnam.

Aku malas nak membebel panjang panjang..Kalau tiada aral melintang Insyaallah minggu depan aku akan update pasal kain cotton harga murah...Tungguuuuuuu..

Amik ni untuk tatapan korang dulu..hehehehee


Kat mana korang nak dapatkan kain cotton ni, tunggu next entri hokey....Sabau na..Sabau tu separuh daripada imannnnnnn....

Babai..

No comments:

anda mungkin meminati: