nuffnang

Monday, September 9, 2013

Tak penah aku jumpo toilet canggih camni...

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni cite pasal toilet je yang aku mampu. Kerana terlalu teruja melihat toilet kat sunway piramid shopping mall tuh. Berzaman gak aku tak pegi ke sana. Semalam gara gara nak pergi survey harga kat restoren shogun. Entah betul entah idak ejaan aku ni. Tak kesah la, janji ada bunyi gan gan....

Ni la toilet canggih yang aku tunjuk.

Malas nak ambil gamba penuh mangkuk jamban, kang korang geli pulak....jadi aku ambil gamba button kat tepi mangkuk jamban tu. Siap die ajar lagi macam mana nak guna. Kalau die tak letak cara penggunaan tu, aku rasa, aku pun tak tau guna. Boleh adjust air kau..hahahha..kalau yang biasa kat hotel tu, men terjah keluar je. Pedih vontot...opsss..sensored =P

Ni brand coway, ala yang ade iklan lagu "I love coway" lebih kurang macam tu la. Memang sebelum sebelum ni aku tak pernah dipertemukan dengan mangkuk jamban sebegini rupa. Nampak sangat kejakunan aku di situ..muahahaha..Orang lain dah berzaman tau mangkuk jamban ni, aku baru terhegeh hegeh taip entri.

Tak kisah, aku suka berkongsi ilmu pengetahuan. Ilmu la sangat kan....kalau ade sesape jumpe mangkuk jamban lagi canggih dari ni, bagi tau aku, boleh same same menjakunkan diri sendiri. =P

Babai =)


1 comment:

Naz said...

tak takut kena electric shock ke?

anda mungkin meminati: