nuffnang

Wednesday, September 11, 2013

Sesi mensteambat dan menggrillkan diri dengan geng ofis....

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni pergi makan steamboat lagi. Tapi kali ni aku pegi dengan geng ofis bukan dengan geng "insan insan istimewa" di entri yang lepas. Korang cari la sendiri tajuk entri yang lebih kurang macam tajuk entri hari ni. Mak letih sebab banyak sangat makan tadi. Orang belanja, haruslah melantak sebanyak mungkin. Rugi RM500 yang dorang sediakan untuk branch aku kalau tak makan puas puas. Itu pon still ade lebih RM200. Tak pon, bulan depan kalau performance branch okey, insyaallah di belanja lagi. Muaahahaha..gumuk la kak cik macam ni asik makan free je.


Nama restoren ni "SEOUL GARDEN" bertempat di Setia City Mall. Level bawah sekali kat tepi pintu dan berdekatan dengan taman. Kat dalam gambar tu ada letak harga untuk sekepala. So, lepas ni sape yang teringin nak kesana, dipersilakan la. Untuk penggemar grill seperti aku,mungkin okey lah kot. Tapi kalau sape yang suka seafood, pastinye korang rase kecewa, sebab pilihan seafood tak banyak sangat. Bak kate bos aku, tak fresh. Tak kisah la, janji ade grill..hahahaa..jual ikan sungguh aku.

Setahu aku SEOUL GARDEN ni ade jugak kat IOI Mall Puchong. Kalau kat tempat lain mungkin ada, nanti korang try google. Kalau tanye aku, memang tak tahu la jawabnye. 



Muka nak serius, nak je aku tampo budak sorang neh.hahahha..Sorry (Wahid, akak gurau je). Gambar sebelah tu pilihan untuk grill. Di sebabkan aku tak bape nak minat seafood, jadi aku tak ambil gambarnye. Tak banyak pilihan pun.

Untuk grill aku suka "chicken coffee". Ada banyak lagi ayam dan daging yang di perap dengan pelbagai rasa. Tapi aku lebih suke chicken coffee jugak. Hehe

Untuk penggemar daging lembu, mak memang tak amik pot langsung apo yang ado kek situ. Sebab mak alahan dengan daging. Kekekekee. Dah hilang nikmat makan daging =(

Sesape yang tinggal kat area shah alam, subang atau klang, rasenye korang pon tau tempat ni. Harga untuk seorang lebih kurang RM50..kanak kanak yang ketinggiannya kurang daripada 1.3 meter FOC. Harganya korang boleh tengok kat dalam gamba atas.

Selamat mencuba =)

1 comment:

NUR FATIN said...

ketinggian sy kurg drpd 1.3 meter so dpt la FOC kan?hahahahahahahahaha

anda mungkin meminati: