nuffnang

Friday, September 6, 2013

Pengganti Shalin Zulkifli.....


Assalamualaikum...

Siapa yang tak kenal Shalin Zulkifli angkat tangan sekarang. Meh aku rotan bontot sorang2 siapa yang tak kenal dengan pemain bowling negara tu.


Dengan rasa rendah dirinya, aku nak bagitau bahawa beliau telah memilih aku untuk menjadi pemain pelapis negara. Maka dengan itu, aku dan juga officemate aku iaitu wahid, a.k.a budak bawah umur telah menjalani latihan bowling.



Setia City Mall Wangsa Bowl

Jadi kami memilih Wangsa Bowl Setia City Mall menjadi saksi untuk kami beraksi.


Resultnya seperti berikut:

Inilah keputusannya.


Kami main tiga game. Game yang ketiga tak sempat nak amik gamba. Kalau beginilah result permainan kite orang, aku rasa Shalin pun malu nak mengaku aku wakil Malaysia ye dak. Muahahahaha...


Tak pe yang penting semangat kesukanan. Nak berlari larian anak memang dah tak mampu. Baru seratus meter dah semputttttt...Nak main bola jaring tak de geng. Takkan aku nak ajak si Wahid main bola jaring dengan aku. Ade yang meninggal tengok si Wahid terkinja-kinja menangkap bola..kekekeke..(Sori Wahid, akak terngumpat kau.)

Sesape yang tinggal kat area shah alam dan yang berminat main bowling. boleh le kite berjumpe. Moh mengeratkan silaturrahim. Sesape yang teral main bowling boleh jugak tolong ajarkan aku. Asik ke longkang je bola aku. Nak kate pernah patah tangan, rasenye tak pernah.

Pape pon, jangan segan silu untuk mengajak aku main bowling wokeh..Koang percaya ke aku jadi pelapis bowling negara???? Sesape yang nak percaya, Aiman tak kisah..wawawawawawawawa..

Papai =)


1 comment:

tenku butang said...

hihihi.. memnag pelapis Shalin Zulkiffli ni.. heee..

anda mungkin meminati: