nuffnang

Tuesday, September 17, 2013

Aku GIVEUP...................................untuk hari ni je...

Assalamualaikum w.b.t

Esok Insyaallah aku akan cuba lagi. Allah s.w.t tak suka hambanya yang berputus asa. Yng penting sabar. Ini bukan entri kuliah maghrib, ini entri hak milik aku sendiri.

Mak bukan giveup pasal apa cik jah, dari selamam aku try masukkan html kod untuk churp churp. Sampai ke hari ni tak menjadi. Tak tau la mana silapnya. Dua blog aku buka untuk rujukan..malangnya nasib tak menyebelahi aku.

Line intenet aku pun tak settle settle lagi. Bila aku call orang celcom tu, die tak nak jawab. Bile aku sms, die mintak nombo ic lepas tu senyap sunyi macam tu je. Sabo kn je la hati ni. Mudah mudahan ada hikmah disebalik apa yang terjadi.

Tak mengapalah, aku nak melelapkan mate yang dah tak boleh nak bukak ni. Mudah mudahan ade perkara baik yang menunggu esok...Assalamualaikum

3 comments:

NUR FATIN said...

kenapa?kenapa?

NUR FATIN said...

kenapa?kenapa?

Azza Azman said...

Sis, jika berminat nak pergi vietnam boleh like FB "KEMBARA ILMU JOM CUTI" murah je. Klu kena tarikh best misalnya air asia buat promo, g vietnam rm1500++ sahaja. 5 hari 4 malam, semua ditanggung kecuali duit shopping :)

anda mungkin meminati: