nuffnang

Thursday, May 2, 2013

English Cotton Murah!!!

Assalamualaikum w.b.t

Nak tanya, korang dah start cari BAJU RAYA ke belum? Ada sesape yang berminat dengan English Cotton????

Kalau ada yang berminat dengan kain Englsih Cotton, mak nak suggest korang masuk page ni Oli-Go . mak ade ade buat bisnes kecil-kecilan menjual kain pasang. Dah dekat nak raya ni haruslah mencari duit raya kan.

Kalau berminat boleh email ke norliamohdyusoff@yahoo.com. ataupun tinggalkan komen ok. Nanti mak akan hubungi uolls semula kkk...

Harga sepasang RM40 termasuk dengan postage sekali. Penghantaran di buat seminggu sekali. Nanti mak buat entri tunjuk kat korang kain ela tu ye..Tunggu tauuuuuu...Tengok dulu kat page mak eyh.....

tata titi tutu..


p/s: sorry tergedik lebih guna bahasa maknyah pulak hari neh..kehkehkeh..


2 comments:

QasehnyaRania said...

ciksu blom lagi.beli ready made je.. berdua je kan

nosembilanbelas said...

wahhh suda jual utk raya :)))

anda mungkin meminati: