nuffnang

Sunday, April 14, 2013

~Update Blog Dengan Semug Teh Lipton Kurang Manis~


Assalamualaikum w.b.t...

Entri hari ni bukan berkaitan dengan iklan Teh jenama Lipton hokey...Saje nak membebel tak tentu pasal sementara nak tunggu mata ni terlelap. Sepatutnya waktu macam ni mata aku memang dah tak boleh nak bukak, tapi malam ni pelik pulak. Semalam semalaman aku tak tido. Tido-tido ayam je gara-gara secawan kopi cham yang aku minum di Old Town White Coffee..Tak sangka effect dia begitu kuat sampai aku tak tidur. 

Semalam aku jumpa dengan blogger WANEY ZAINUDDIN kat Old Town. Bincang pasal bisnes. Aku nampak iklan dia kat blog Ben Ashaari. Aku try email dia dulu, rupanya rumah kami tak jauh mana pun. So, kak waney decide untuk berjumpa malam tadi. Bisnes yang agak menarik dan boleh mendatangkan income yang banyak. I try my best..sebab dah nak raya kan. Nak cari duit lebih sikit.

So, sesiapa yang nak tau lebih lanjut tentang bisnes tu boleh klik dekat link kat atas. Mana tau lepas ni korang pon boleh dapat income manyak-manyak macam kak waney...

Nak tido dah..Selamat malam dan Assalamualaikum...

anda mungkin meminati: