nuffnang

Monday, July 23, 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan....

Assalamualaikum w.b.t

Firstly Oli nak ucapkan selamat menyambut Ramadhan kepada semua rakan-rakan blogger =)
Rindunya pada dunia blog ni tuhan je yang tahu. Oli tak berkesempatan langsung untuk online kat tempat kerja baru ni. Cuma kadang-kadang je Oli curi-cuti bukak blog time nak balik. Tapi tak sempat nak tinggal apa-apa komen dekat blog kawan-kawan. Entri pun dah berkurun tak update.

Kedatangan bulan Ramadhan kali ni memang Oli tunggu sangat. Bulan Ramadhan ni banyak sangat kenangannye dengan Oli dari zaman belajar sampai la sekarang. Meleleh air mata bila masuk je satu Ramadhan. Syahdu sangat rasanya. Oli harap kawan-kawan blogger yang lain pun macam tu jugak.

Di kesempatan ni Oli nak minta maaf kalau ada salah dan silap sepanjang Oli bergelumang dalam dunia blog ni. Semoga kita sama-sama berblog untuk kebaikan semua..=) Insyaallah..

Sekali lagi Oli ucapkan Selamat Berpuasa..Tak pe kan lewat 3 hari..Hehehehehe

2 comments:

IntaNBerliaN said...

selamat berpuasa... lama xupdate blog yer :-)

QasehnyaRania said...

selamat berpuasa;)
ke mana menghilang wahai rakan ku :)

anda mungkin meminati: