nuffnang

Wednesday, March 21, 2012

Kerana Hilang Sabar seorang lelaki Bangladesh diketuk dengan Helmet!!!!1

Assalamualaikum w.b.t.


Itu bukan tajuk akhbar hari ni. Tak payah susah-susah nak cari paper kat kedai. Baca kat sini sudeh.....Memang betol ade sorang mat bangla kena hempuk dengan helmet malam semalam. Pertama-tama sekali aku nak cakap "Padan Muka Kau!!!!!" Tak de kesian-kesian dengan aku. Orang mengetuk kepala beliau denga helmet adelah AKU....


Mesti korang kate aku gengster..Aku jadi gengster sebab kesabaran aku di cuit oleh mat bangla yang tak paham bahasa tu. Sape suruh mengacau orang tengah buat kerja. Dah cakap elok-elok tak paham-paham jugak, memang sengaja cari pasal...Yang bestnye die sendiri yang syorkan aku ketok kepala die gune helmet...Mula-mula aku nak ketuk gune air tin je...Dah tuan badan ofer diri untuk di ketuk dengan helmet...pucuk di cita ulam mendatang la. 


Bukan aku yang nak, die yang sua kepala kat aku supaya di ketukkan dengan helmet INDEX hitam aku. Ingat aku tak berani buat? Memang silap orang la..Dah la kau huru-harakan kerja aku, lagi nak cabar-cabar...Aku cakap elok-elok lemah lembut sopan santun tak nak dengar cakap..Dah kena ketuk baru ada akai... Tau pun sakit..Tau pun marah...Dah tu salah sape?????


Memang aku pun ada salahnye jugak. Sebagai perempuan memang tak elok la aku buat macam tu. Tapi aku ni manusia biasa yang tak mampu nak bersabar. Semalam tu tahap kesabaran yang paling maksimum. Aku dah cakap elok-elok tapi dia yang tak paham bahasa...Terima lah takdirmu yang begitu.. Jangan salahkan ibu mengandung hokey.......Sekian terima kasih..

Papai..

5 comments:

ika alwee said...

ko salah bahasa kot bile ckp dengan die. dah sah2 bangla...kene gune bahasa yg die paham la...hehehe.

fieda said...

hihihi..dia tak paham bahasa kita kot,tu yg tak reti bahasa tu...

msredcheesecake said...

Beraninya ketuk kepala bangla.... Akak ni kalau dgn diaorg takut... Hheee.... Seb baik ak pernah kena kacau ngan diaorg..... Hati2 dgn org yea...

Golden Rose said...

hahaha....padan muka....kerana mulut badan binasa

Cik Rose Cute said...

HAHAHA KESIAN DIA...MUNGKIN TAK FAHAM KOT..

anda mungkin meminati: