nuffnang

Wednesday, February 22, 2012

Syahdu di Pagi Khamis...

Assalamualaikum w.b.t...

Hari ni tuan tanah tak sihat....Taip entri sambil menangis (tipu) sebab demam. Terasa betul-betul macam ada kat perantauan. Masa ni la nak teringat kat kampung halaman. Hahahahahhaa..Memang betul-betul anak tak guna neh. Dah sakit baru ingat kampung halaman, masa sehat nan-hado.

Di pagi hari yang mulia ni aku doakan semoga sahabat-sahabat sehat dan ceria =) Kalau sakit pun kena ceria jugak. Macam aku ni ha...Dalam blog je ceria, cube tengok muke aku ni depan-depan, memang muka mintak penampo. 

Aku nak continue buat kerja yang dari tadi tak settle sebab sakit kepala menyerang. Hope boleh siapkan sebelum singa betina tu balik. Babai =)

5 comments:

biela bell said...

Jumpa singa betina tu pun kena ceria jugak..haha

QasehnyaRania said...

nmpak j dia masuk ..senyum cikit..kih...kih..kih..

Syazwan Che Deraman said...

hai :)
senyumlah!

Pondok Usang said...

soalan dari entry tersebut,
1. Siapakah singa betina itu?
2. Jam berapa singa betina itu akan balik?
3. waktu oli-go tulis entry ini adakah beliau sudah makan obat demam?
4. Dimanakah terletaknya kampung halaman Oli?
5. Bila last Oli makan sate kajang?

oli-go said...

hahaha...lawak...

anda mungkin meminati: