nuffnang

Monday, February 20, 2012

Semoga Berjaya Hendaknya......Aminnnnn...

Assalamualaikum w.b.t

Hai korang-korang sekalian...(ceria bebenau) Apa khabar? Mudah-mudahan semua rakan-rakan dan taulan sihat untuk membaca blog mengarut aku neh...
Alhamdulillah hari ni aku dah ok sikit. Cume suara je jadi suara jantan. Kalau cakap dalam telefon memang orang boleh konfius ar aku ni wanita melayu terakhir atau pun mak nyah yang sudah bertukar jantina. Fenat tau nak bercakap bila tak ada suara neh...

Muka sememangnya dari dulu sememeh. Aku sakit ke, aku sihat ke, same je. Kusam..tapi ade aku kesah. So hari ni aku nak hantar surat resign. Tunggu waktu-waktu wajib baru aku pergi jumpe bos aku yang di kasehi tuh...Dan aku juga telah membuat keputusan untuk sambung belajar semula. Jadinye aku ni dengan muka yang memang tak pernah tau malu, nak mintak korang tolong la doakan aku berjaya sambung belajar. Last year dah apply tapi tak de REJEKInye...Tahun ni aku nak mencuba lagi. Mudah-mudahan kali ni ade REJEKI berkat doa korang semua. Sape tau kan. Kalau doa aku tak makbul sekurang-kurangnya ada jugak doa korang yang boleh menyaport aku untuk melayakkan diri ke akademi fantasia menara gading gajah.....

Aku ni memang pencinta ilmu...Kalau boleh nak belajar sampai ke tua. Macam bapak haku tokeh balak ye dak. Tak pe la.. Cari ilmu biar sampai ke negara China. Aku tak mampu nak sampai ke negara China, dalam negara sendiri pun jadi la. Aku terasa dahaga..dahagakan ilmu....hehehehhee...Jangan lupe doakan tau.. Terima kasih....Assalamualaikum w.b.t

2 comments:

IntaNBerliaN said...

InsyaAllah.. kalau rezeki tak kemana punya :-)

QasehnyaRania said...

betul kata ina ..ada rezeki tak kemana..ciksu pon teringin nk sambung blaja blk,tunggu bb blom juga ada rezeki... ;)

ciksu doakan untk oligo k ;)

anda mungkin meminati: