nuffnang

Friday, October 7, 2011

Siapa Follower Aku Yang Ke 100???Angkat Tangan Cepat...

Ini entri melekat oke..sile scroll ke bawah untuk tengok entri yang berikutnya. tq =)


Assalamualaikum w.b.t

Sape agaknye follower aku yang ke 100 ye? Nak buat surprise la kat orang yang ke 100 ni..Biar sampai bile-bile aku igt die kawan aku yang ke 100.. Cepat-cepat..sape nak jadi orang yang ke 100???

Siapa yang jadi follower aku yang ke 100, sila email aku dengan kadar segera k. Email siapa yang masuk dulu itu lah orangnye...ni email aku norliamohdyusoff@yahoo.com.

Sila tinggalkan link, nama penuh oke...=)

5 comments:

sea_lavender said...

sye la jadi org ke-100 tu hehe =D salam ukhuwah fisabilillah =)
Insya-Allah kta akn kwn slmanya apa yg diminta dalam entry sye...

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah oli..
thanks singgah blog kak ayu..
moga ukhwah kita berkekalan ya
jika k.ayu tak singgah sini, tolong ingatkan..
kak blogger yang agak sibuk dengan kedai sendiri..
kadangakala tak ada masa nak berBW...
kasihan gak dengan kawan2 yang selalu singgah tapi kak tak buat kunjungan balas..
moga kawan2 tak ambil hati

tahniah dah dapat follower ke 100..

sue perbs.. said...

alamak terlambat pulak.. sy ke 102

SoLy SoLicious said...

waahh..dah 100++..keep on blogging kay :")

Zul Fattah said...

haha.. keep it up oligo.. u can do it..
happy blogging k..

-cis cakap omputih plak aku ni--

anda mungkin meminati: