nuffnang

Sunday, October 16, 2011

Pagi Isnin yang mengerikan...

Assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi!!!!!!

Tajuk entri macam orang kecewa tapi bagi salam macam orang terencat. Hahahahha..Aku dah sampai ofis aku happy la. Tapi mase on the way nak pergi ofis, memang melonggarkan kepala lutut aku betul. Jem teruk. Lepas tu hon kereta usah cakap la. Bingit telinga aku. Aku rasa macam berada kat negara China yang padat dengan manusia. Yang nak masuk ke kiri, yang nak masuk kenan, tu belum kira yang nak terlanggar orang depan lagi. Jadi kat depan mata aku pulak tu. Memang mengerikan. Jadi aku pun memandu slow je la. Biar la kalau orang belakang nak maki aku lembap sekali pun. Aku tak kisah. Kalau dorang nak cepat sangat potong je, tapi jangan nak senggol moto aku pulak. Fobia eksiden mase raye ritu pun tak ilang lagi. Boleh sasau asik eksiden je.


5 comments:

IntaNBerliaN said...

xsuka kan kalau jem.. akak pernah jem time tgahari.. aduss dahlah panas yg amat.. kereta plak berjela panjang..

Mrs Lurve said...

xpe..xpe pasnie nek kenderaan awam eh hehehehe

~~zAnAfAhMi~~ said...

Assalam....dah lama tak menempuh jem spt di KL. Suka tinggal di sini, aman dan tenteram walaupun ada jem tp tak seteruk di semenanjung.

Golden Rose said...

betul tu...biar lambat asal selamat

Fad said...

aaaa...naik mto upenya..kalo keta mmg cf dah sondol...tu kalo keta yg bawa 40km/j kat hgway la..hehehe

oligo kata kita dkt..awak ktne eh

anda mungkin meminati: