nuffnang

Sunday, October 2, 2011

Nak Bagi Hadiah untuk Pemenang GA aku Beli Ke Tak???

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua!!!!!!!


Ceria sungguh. Hidup mesti nak ceria, baru lebih bahagia. Betul ke falsafah aku ni??? Ah, taram je, asal bunyik sedap. Muahahaha


Aku nak tunaikan janji aku kepada pemenang-pemenang GA aku beli ke tak??? Aku mintak mahap la sangat sebab lambat pos hadiah tu. Disebabkan aku eksiden mase raye pertama. Alhamdulillah sekarang ni dah pulih, so aku tunaikan la janji aku tu. Kepada yang menang tu, tunggu la hadiah yang tak seberapa dari aku tu. Aku guna pos laju.


Hadiah tu aku beli kat satu kedai yang menjual barang-barang dari Jepun or Korea tak silap aku. Aku pun tak pasti. Kedai tu jual barang harian yang selalu kita guna tapi sangat-sangat la cumil dan unik. Menyebabkan aku rambang mata duduk dalam kedai tu lama-lama. Bagi mata aku barang-barang kat dalam kedai tu comel la, tapi tak tau la pada mata korang. Aku harap korang suka dengan hadiah yang aku bagi tu ye =)


Thanx sebab join GA aku. Next time kalau ada GA lagi sila-sila la join lagi ye. =)

4 comments:

IntaNBerliaN said...

ok.. thanks.. sabar menanti posmen sampai rumah.. hihii

p/s : nanti dah dapat, sy gtau..

oli-go said...

dah pos hari ni..esok insyaallah sampai...sorry erk kalau hadiah tu tak seberapa dan tak cantik..

nur fatin said...

saya taw kedai mane..hahahaha..

oli-go said...

kedai mane cik fatin oi???

anda mungkin meminati: