nuffnang

Sunday, October 2, 2011

"Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita!"

Assalamualaikum dan Selamat Siang!!!!

Hah, macam-macam jenis salam aku ni. Tak kesah..Asalkan bersalam..Tanda hormat kat orang. Dah lama tak join Segmen..Terjumpa satu segmen ni. Tarikh tutup 7 Oktober. Untuk Keterangan Lanjut boleh klik link kat gamba bawah ni.

KLIK SINI       


Dan sebenarnya, aku baru je follow blok Eyryn ni. Hehehehehe..Nak cite pasal blog die lebih-lebih tak berani la kan. Sebab belum godek habis lagi blog die neyh. Yang aku tau blog die comel seperti tuan punye blog. Kena baca habis semua entri-entri lepas baru boleh cite panjang na..

So korang pun kalau nak kenal dia, jangan segan-segan klik link kat atas tu...=D

Aku nak tagged.....

Awan Yang Terpilu (pilu la sangat die ni)


Siapa nak kenal dengan dua amoi santekk ni boleh la klik kat dorang punye link tu =)


5 comments:

Zul Fattah said...

haha... dah siap join segmen eh? hehe..sory r baru dpat on9 ni.. gud luck yup

eyryn said...

thanx dear coz join segmen ryn :)

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

Mizfantagiro said...

singgah sini & join segment eyryn =) mekasih letak blog kite ngan tulisan biru =) hehehehhe

NasZ said...

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

anda mungkin meminati: