nuffnang

Wednesday, October 19, 2011

Boleh jadi sewel tengok blog masakan lelame..

Assalamualaikum w.b.t

Jangan salah faham puak dengan tajuk entri aku. Aku tak kata sesiapa yang tengok blog masakan boleh jadi sewel. Aku sebenarnya suka masuk blog masakan, sebab aku memang suka makan. Dan aku nak try masak apa yang dorang share dalam entri walaupun hakikat sebenar aku tak pandai masak. Hahahahaha. Tapi aku tak tau la kenapa perasaan nak memasak aku ni melonjak-lonjak untuk cuba resepi-resepi dorang ni.

Baru tengok gambar, air liur dah jatuh bup bap bup bap. Memang aku ni pantang tengok makanan. Nak mencekik je kerja aku. Memang nafsu makan aku besar, tak rugi sape yang nak belanje aku makan, kalau aku malu-malu, hipokrit je tu. Jangan percaya oke.

Antara blog masakan yang aku terjah...

1. http://mamawandiha.blogspot.com

2. http://www.tiffinbiru.com

3. http://totcupcakes.blogspot.com

4. http://www.dapurkakjee.com

5. http://nooryussoff.blogspot.com



Oke-oke, aku kena stop kat sini. Tak boleh tengok lama, makin menjadi-jadi pulak bunyi perut ni. Kang batal pulak puasa aku. Hahahahahahaha..Jangan marah...=P



9 comments:

zahidah seran said...

haishh..kurang pahala posa...=P

IntaNBerliaN said...

akak pun suka tgk blog masakan sbb suka tgk makanan.. lps tu terliur... hahhahah

aReLaN said...

hahahah...bhye ni.mmg menyeksa perut n jiwa raga klu nmpk makanan sedap2

Zul Fattah said...

ko pandai masak ke oligo? masak r utk aku skali?

ShahzCudin said...

xnak ah tgk..nt lpr jgk..heheh

msredcheesecake said...

selalu amek resepi kat tiffinbiru... mabeles... tengok gambar je tak tahan

Azzah said...

tau tak per..jangan tengok masa tengah lapar

NasZ said...

suka makan gak. lagi best kalau orang belanja. hehehe.

nurfauzi said...

takat tengok tak best.
cuba masak la baru best.
lagi best bagi member2 makn free haha.
banyak pahala.

anda mungkin meminati: