nuffnang

Monday, October 17, 2011

Aku Hilang Ingatan ke Ni?????

Assalamualaikum w.b.t

Pagi-pagi dah rasa sedih. Kenapa semua benda aku tak ingat? Password untuk kad bank sendiri pun aku tak ingat. Semua benda aku jadi lupa lepas eksiden tu. Nak nangis aku rasa bila nak mengingat balik password tu semua. 

Patut ke aku pergi jumpa doktor? Sebab pelupa aku ni memang teruk. Contohnya semalam, aku dah call customer tu tapi dia tak jawab. Bila bos aku tanya aku boleh jawab tak. Bila di ingat balik aku dah call sebenarnya. Sampai macam tu sekali kesannya kat aku. Pagi ni aku nak guna cimbclick, aku boleh lupa password. Tak tau nak buat macam mana dah..Semua pun aku lupa... =(

9 comments:

Golden Rose said...

kadang2 bila kita tension dgn benda lain benda yg remeh temeh tu kita lupa...sha kerap terjadi mcm tu specially bila dok fikir benda lain

oli-go said...

thanx sha..tapi banyak yang lupa lepas eksiden hari tu..

IntaNBerliaN said...

yeke.. kalau makin teruk try g jumpa doc..

Pendamba Mawar said...

tekanan ni.. tenangkan diri awak ok

NasZ said...

awak buat satu buku dan tulis segala yang awak buat utk hari tu. cadangan je ni ye?

SoLy SoLicious said...

lol..bhye ni..

fRaMe+LenSeS said...

mendoakan kamu cpt sehat. T.T

zahidah seran said...

mungkin awak stress kot...

nur fatin said...

saya rase akak kne g jumpe dr ni..da tahap gaban sries ni..jgn lupe sy pla..hehe..

anda mungkin meminati: