nuffnang

Monday, October 10, 2011

"Aku Gatal"

Assalamualaikum w.b.t


Statement berani mati nampak??? Gilo ke ape aku ni? Kalau ye pun tak de orang nak toksah la buat ayat berani mati macam ni ye dak???


Bukan aku yang gatal, tapi semalam masa aku on the way nak balik Puchong, aku di serang kegatalan yang teramat sangat. Aku bergaru dah macam beruk, beruk pun kalah aku rasa. Memang betul-betul sengsara.


Sebelum aku naik bas, aku makan daging masak dendeng. Aku memang alergik dengan daging. Aku dapat penyakit ni dua tahun lepas. Tak tau la nape tetiba tak boleh makan daging. Mula-mula ok lagi, aku still boleh makan burger daging kat Mc'D dengan A&W. Lepas tu tak boleh dah. Tapi rendang dendeng tu still boleh makan sebab masa raya tu aku makan ok je. Semalam bila aku makan rendang dendeng tu, gatal-gatal tu naik satu badan. Bermakna sekarang ni aku tak boleh makan daging lembu langsung. Sadis....


Lepas ni orang makan aku boleh telan air liur je la..Aku rela telan air liur daripada menanggung gatal yang teramat sangat tu.. 




p/s sepatutnya aku dah post entri ni malam tadi, tapi gara-gara mat bangla bengong tu, aku terpaksa post pagi ni..

9 comments:

Golden Rose said...

kat office sha pun ade kawan sha sorang tak leh makan daging & now die tgh suffer kegatalan cos makan daging tu....nape ye?...ade cek kat doc tak?

NasZ said...

sedapnya rendang daging ni. hehe. provoke awak.

MOHD NASER.com

IntaNBerliaN said...

alaa kesiannya... pas ni xyah mkn daging lembu lg dah..

sy pun prnh rasa gitu..

Syazwan Che Deraman said...

hehhe.
gatal tu ruponyo.

Fad said...

hai oli...cf ngaja kat bndar tasik selatan..:)

Fad said...

hai oli...cf ngaja kat bndar tasik selatan..:)

nur fatin said...

hahahaha..sape la mat bangla bengong tu..next time jgn makan daging lagi taw!!

nini said...

bagus gak...save budget...tayah makan mc d kan kan kan...=D

oli-go said...

Gloden Rose: dah check doc. ade sebab dia tapi dah lupa. hari tu kakak oli yg bg tau..

anda mungkin meminati: