nuffnang

Wednesday, August 17, 2011

Aku Sakit Kepala

Salam Ramadhan...


Aku sakit kepala pulak hari ni. Seb bek la cuti. Kalau keja, mau aku tido atas meja. Tak sempat pun nak hapdet blog, nak terjah blog orang pun tak sempat. Hari ni aku tido je. Sedar pun sebab kawan aku call. Kalau die tak call mau aku bangun time berbuka. Memang dah lame aku tak menikmati tido di waktu siang yang enak macam hari ni. Puas!!!!!!!! Opssss..dah terlebih taip pulak. Ok babai. Selamat Berbuka puasa...






p/s: Aku gune bos punye pc neh.keh keh keh...

2 comments:

KimiCnoL said...

mane gambar ww ;p

oli-go said...

ada apa dengan gamba???muahahahahhaha...

anda mungkin meminati: