nuffnang

Wednesday, August 3, 2011

Sebab Mumia Saintis Perancis Masuk Islam

Salam Ramadhan..


Hai korang!!!!!! (suare ceria gile) Pejam celik pejam celik hari ni dah masuk hari keempat kite berpuasa. Hope kite semua sempat la mengabiskan bulan Ramadhan kali ni dengan jayanya. Insyaallah.....


Hari baik (hari ni hari Khamis kan), bulan baik ni, nak la aku kongsi ilmu dengan korang sume. Ilmu yang aku ade ni pun aku dapat dari orang lain jugak. Jadi aku nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada insan-insan yang telah menyampaikan ilmu kat aku. Hanya Allah s.w.t yang mampu membalas jasa kalian.


Hari ni aku pegi godek-godek blog Sebuah Kehidupan.(antara blog favourite) Blog beliau neyh penuh dengan info pasal agama dan kehidupan. Pendek kate tak merapu ar macam blog aku ni.


Setelah di godek-godek aku jumpe la cite pasal sorang saintis perancis yang masuk islam lepas membuat kajian kat satu Mumia. Mumia tu adalah Firaun yang kejar Nabi Musa a.s pastu kena telan dek laut. Hebat tak hebat kuasa Allah s.w.t. nak bagi petunjuk kat orang. Bertuah la Saintis tu dapat hidayah dari Allah s.w.t. Kalau korang nak tau cite die better klik je. Aku nak ulas panjang-panjang pun tak pandai. jadi la kan setakat share link dengan korang. Hehehehehe...Selamat membaca!!!!


p/s sorry ye, aku ni memang suke memekak, walaupun dalam blog nak bagi tau jugak ekspresi aku bile menyebut sesuatu perkataan tu.hehehehe

No comments:

anda mungkin meminati: