nuffnang

Saturday, August 20, 2011

Mode: Sedih..Hari ni nak layan perasaan je...(cinta dan Benci)

Salam Ranadhan..

Sebenanye mood hari ni tak bape nak ok. Entah ar tak tau sebab ape. Kalau nak diluahkan dengan kata-kata memang aku tak mampu. Dah lama aku bertahan, tapi tak tau sampai bile aku boleh bertahan. Kadang-kadang jatuh tersungkur jugak aku. Puas aku cuba nak lupakan semuanya tapi bukannye senang. Dah masuk dua tahun, perasaan tu still same. Aku tak tau kenapa mesti macam ni. Andai dah tersurat begini aku redha, tapi aku harap, perasaan yang aku alami sekarang ni jugak hilang. Sebab perasaan tu menyakitkan......Lagu ni memang betul-betul terkena dengan aku. Sebab tu aku suke layan lagu ni...


Bile dengar lagu ni rase nak menitis air mata pun ada, tapi aku kuatkan hati. Cinta dunia bukannye kekal...Aku mohon pada yang berkuasa, agar buangkanlah cinta dunia aku ni dan kekalkanlah cinta aku terhadapNYA......

2 comments:

Zul Fattah said...

ooo..be strong k..aku sentiasa support ko.. haha..happy r sikit.. aku solo lg..--ceh promote diri--
pagi penampaq baru tahu.. huhu..

cuba jawab teka teki aku ni..
benda apa, kita beli hari ini.. tarikh luput dia pun hari ni jugka..
haha..jawab2..

Zul Fattah said...

kalau ko dapat jawab teka teki ni..aku promote blog ko di blog aku slama 10 hari.. nak..?

ok.. aku ulang yup soalan dia..

"Benda apakah, kita beli hari ini, dan tarikh luput dia pun hari ini jugak?"

anda mungkin meminati: